4. května 2010

Rozkvět aneb jarní web tvorba

Louky, začínají být začátkem jara o dost vybarvenější, a tak jsem zatoužil vyrovnat se trošku přírodě, trošku ukrojit z jejího tvořícího náskoku, který stejně dohonit nelze. (Ale snaha se cení, ne?) Nesnažil jsem se však na louce matky země, ale na louce internetu, kde mi již pár květin vyrostlo, a nutno hrdě říci, hezkých a užitečných.

Kromě predikování výskytu opeřenců v Krkonoších, kromě hraní si s mráčkama v diplomové práci, jsem se počátkem tohoto roku tedy věnoval tvorbě a aktualizaci webových stránek. Rád bych zde představil tři mé poslední výtvory. Možná i v naději, že se někomu stanou užitečnými, nebo třeba jen potěší a třeba si někdo řekne: „také bych chtěl takovou květinu internetovou“.

Stránky aeroklubu Frýdlant nad Ostravicí vznikaly dlouho dobu, kdy jsme se potýkali především s nedostatkem kvalitních textů a velké různosti názorů na konečný vzhled stránek a strukturu. Přes menší zádrhele, se nakonec povedlo web spustit a doufám, že bude plnit svou funkci a dále se rozvíjet podle požadavků, jak z řad pilotů tak, především návštěvníků, nejkrásněji položeného letiště v České republice.

Druhým výtvorem byly stránky z oboru méně společensky příjemného. Stránky věnující se ekologickými tématům, názorům na životní prostředí z pohledu naších politiků. Součástí webu je i názorová a parlamentní kalkulačka, kde má návštěvník možnost porovnat své postoje s názory poslanců. Tedy především nyní před volbami 2010 jistě užitečný počin – chytravolba.cz

Do třetice se jednalo o aktualizaci internetové prezentace mladé cestovní agentury Prague lights, jejímž cílem je zajistit, abyste si svůj pobyt v Praze a České republice maximálně užili. Byly přidány nové jazykové verze stránek, které jistě přilákají nové turisty z různých koutů světa.



Co tady ještě dělám? Idu ven… za květy.

Žádné komentáře:

Okomentovat