22. prosince 2010

Jé kóta

Dlouho dobu zelo to tadyk bez nových písmenek, vyjma změny spojené s přidáním pár mezer na Mrija stránce. Mnoho dobře naladěné vody z vrchů do dolin steklo a jedno Jí bylo, zda rovno či křivo teče. Někomu se může zdát, i když utíká, že se ten čas vleče – ale ne ti co adrenalin chutnali a chutnají.
Od léta jsme s frýdlatskýma chacharama toho nakonec dosti odlétli – chachacha – 11krát odletíme více teď, v nejhorším jen desetkrát, a když ani tak ne, budeme se aspoň kúpat.

Vlny byly letos KáVé, ale furt lepší než VéKáVéčka, jen léčka přírody trošku polekala kocoura Toma – to je celá ona. Do Ameriky sem psal, Redla posluchal a napínavě v Krnapu pracoval. Ukončil jsem úspěšně své působení na jů-POL, ale třeba raz…až bude rok 200(dva raci)

Celá tlupa tlap-slečen mě převezla – na žluté triko jsem tentokrát nedosáhl, předjela mě (Ale stejně na Spacák nemá). Učit jsem se začal druhý jazyk rodiny, ale uzdička mě nějak svazuje. Na osobním oddělení mám svou složku, moli se nám usadili ve špajzu a zumbu podporuju. Miluju.

Senoseč byla dávno, ale Slunovrat dnes můžeme oslavit. Tož Krásnu Zimu, zítra jedu dom do Beskyd. Dyť.